logo
logo

Coworking Familiar

El petit paradís és un espai ideal de Coworking Familiar, on conviuen alhora el treball dels pares i mares amb la criança dels fills.

Es un espai ampli i lluminós, ideal per a desenvolupar la teva feina, realitzar videotrucades, videoconferèncias, reunions... dissenyat per a professionals on els pares i mares poden concentrar-se per treballar amb una total flexibilitat laboral durant les hores i els dies que escullin a la setmana i amb la tranquilitat que el ser fill/a esta ben atès, acompanyat per una educadora.

El nostre mètode de Cowork i Cobaby  van agafats de la ma, per que el temps que estiguis al petit paradís sigui temps de qualitat en un espai adaptat i preparat amb tot allò que necessites.

Ademés comptem amb un jardí exterior on desconectar, pendre un café o simplement gaudir del moment i poder respirar aire pur.

Us ajudem a conciliar la vida laboral amb la familiar sense haver de renunciar a la criança dels vostres fills. O si en el teu cas,  no et cal compaginar la feina amb els nens, però ets freelance, treballador autònom, emprendedor o start up, i busques el teu entorn de treball, pots contractar només el servei de Cowork  i  obtenir el teu propi espai de treball. 

Podrás accedir i sentir-te com a casa, disposem de: 

Taules, cadires, Conexió WIFI 

Impresora Scaner 

Cafe, Nevera i Microones 

Tv per presentacions, Projector 

Material d'oficina

Zona descans sofàs i jardi exterior 

Aparcament 

Pots escollir la franja horaria que més et convingui i els dies a la setmana que necessitis.

Més info: hola@petitparadistiana.com T.622 786 474